Om oss

MNDr. Mikael Nicolaidis er født og oppvokst i Malmø, Sverige.
Han har sin legeutdanning fra Universitetet i Lund og Malmø.  Dr. Nicolaidis har jobbet i Norge fra 1997.
I 2000 flyttet han til Tønsberg og ferdigjorde sin spesialitet innen gynekologi og obstetrikk ved Sykehuset i Vestfold.
Siden 2007 har han drevet privatklinikken Kvinnedoktor.

Dr. Nicolaidis har et stort interesse i avansert ultralyddiagnostikk innen kvinnesykdommer, brystsykdommer, svangerskap og laserkirurgi.
For å opprettholde en høy kompetanse drar han stadig til utlandet på kurser for å holde seg oppdatert på sitt fagfelt.

TNJordmor Tove Nordahl ble utdannet som sykepleier i 1993.  Hun har jobbet i psykiatrien og kirurgisk avdeling. I 1997 ble hun utdannet operasjonssykepleier og jobbet ved operasjonsavdelingen på Sykehuset Innlandet avd. Gjøvik    I år 2000 flyttet hun til Tønsberg. Tove begynte på utdanningen som jordmor ved Høgskolen i Akershus og var ferdig jordmor i 2003.

I år 2007 startet hun sammen med sin mann privatklinikken Kvinnedoktor og Jordmora.
Hun jobbet på føde/barsel avdelingen på Sykehuset i Vestfold fram til 2008, da valgte hun å gå over til bare å jobbe ved privatklinikken.

Klinikken har utviklet seg og stadig fått større tilbud siden oppstarten.

I 2014 startet hun etter mye kursing i inn og utland, laserbehandling for alle hud og hår-problemstillinger, også alle typer av vorter og fotsopp.

One comment

  • Hei!
    Beklager sent svar!!
    Dette var ikke den riktige plassen for å sende beskjed. Såg din kommentar av en tilfeldighet. Det har vart en miss at det var et kommentarfelt på siden…

    For å vurdere lipolyse bør du snarlig ringe 33345222 på dagtid å bli satt opp til en forundersøkelse hos Dr. Nicolaidis. Forundersøkelsen koster 1000,- og summen trekkes fra dersom du velger operasjon.
    Det er viktig at vi vurderer deg på forkant og ser hvilke dine ønsker er og hva som er mulig å gjøre, samt informere om pris.