NightLase™ – Snorkeoperasjon

NightLase™/snorkeoperasjon

Fotona sin NightLase terapi er en ikke-invasiv og pasientvennlig laser- behandling for å øke kvaliteten på pasientens søvn. NightLase reduserer søvnapné og minsker omfatningen av snorking ved hjelp av en svak, laser-indusert behandling som gir oppstramming av kollagenet i den myke ganen.

Enkelt, trygt og effektivt

Fotonas Er: YAG laser er oppbyggd slik at den sikrer inntrengningen av varme inn i vevet. Det er mild nok til å bli brukt på det følsomme vevet inne i munnen, men sterk nok til å gi klinisk effekt med sin oppvarming.

NightLase™ er en enkel behandling som gir gode resultater med positive endringer i søvnmønster. Forskning har vist at NightLase™ reduserer snorking og at den er en effektiv, og ikke-invasiv måte å redusere virkningene av søvnapné på.

En pasientvennlige løsning

En komplett NightLase™ behandling består av tre separate behandlinger over en seks ukers periode. De endelige resultatene av behandlingen har vist seg å vare opp til et år. Behandlingen kan gjentas.

Pasienter mener at NightLase™ er en svært behagelig og tilfredsstillende løsning. NightLase krever ingen enhet som skal brukes under søvn og den innebærer ingen skjærende operasjon. Det er en skånsom behandling som enkelt og effektivt hjelper pasienten til å få god nattesøvn.

Hverdagen blir lettere for både deg og din partner når du er snorkefri.

Ved at søvnkvaliteten bedres reduseres stress i kroppen. Man føler seg selvfølgelig mer uthvilt, men det påvirker også generell helse, forebygger alvorlige sykdommer og gir deg bedre humør.

 

Før og etter bilder

nightlase

Her ser man at det nå er betydelig mer plass i etter oppstrammingen i den myke ganen.