Vaginal tightening – IntimaLase™ behandling

Hva er IntimaLase™?

IntimaLase™ er en unik Er: YAG laser terapi som er en mini-invasiv/ikke kirurgisk oppstramming av skjeden. Det er en rask behandling og kliniske studier har vist at IntimaLase er effektiv, enkel, rask, i stort sett smertefri og trygg prosedyre.

Indikasjonen for IntimaLase™ er vaginal avslapning syndrom, dvs. at skjeden har mistet sin form og styrke. Denne tilstanden er vanligvis forbundet med overstrekking av skjeden under fødsel, men også som en naturlig del av aldringsprosessen.

Hvordan IntimaLase fungerer?

Laser teknologien har en termisk effekt/varme effekt, som påvirker vevet i skjeden.

Dette  stimulerer produksjon av kollagen og de nye kollagen-fibrene i vaginal slimhinnens vev bedrer funksjonaliteten i det behandlede området. Blodtilførsel, fuktighet og elastisitet gjenopprettes.

Resultatet blir en oppbygging av skjedeveggen og innstramming av vaginal kanalen.

Unike fordeler av IntimaLaser

Som en minimal invasiv prosedyre representerer IntimaLase en tryggere, raskere og mer pasientvennlig løsning hvor man unngår uønskede komplikasjoner, noe som man kan få med tradisjonelle operative metoder. Det gir ingen arr, man fjerner ikke hud, det er laseren som stimulerer kroppens egen tilhelingsevne.

Kliniske resultater viser at laserbehandlingen gir en strammere vaginal kanal, større seksuell tilfredsstillelse og betydelig forbedring i pasientens livskvalitet.

Vanligvis anbefales to behandlinger. Det er ingen spesielle forberedelser før eller etter behandlingen. Pasienten vil ikke behøve smertestillende da det er en smertefri og rask behandling. Pasientene kan straks vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter.

Behandlingen kan også kombineres med andre vaginale laserbehandlinger ved mer kompliserte tilstand.

Eksepsjonelle kliniske resultater

De nyeste vitenskapelige resultater viser åpenbare og store forbedringer i vaginal tetthet og seksuell tilfredsstillelse.

95% av pasientene mente de fikk en drastisk eller moderat endring av vaginal tetthet etter IntimaLase behandling. Gjennomsnittlig krymping av vaginal kanalen etter IntimaLase behandling var 17%. Høy grad av pasienttilfredshet , hele 97% var fornøyde.

Kliniske resultater viser at den raske og enkle IntimaLase behandlingen er en effektiv,  prosedyre uten noen uønskede bivirkninger eller kontraindikasjoner. I motsetning til tradisjonell kirurgi så er det ingen smerter, ingen narkose, ingen arr og dermed kort tilhelingstid.

De som får hjelp i det Norske helsevesentet er de med alvorlige grader av fremfall av skjedeveggene. Mange kvinner opplever å ha store problemer uten å ha denne graden av fremfall. Man kan føle at man ikke får kontakt under samleie og det kan komme ubehagelige lyder under samleie.

Vi ønsker at kvinner selv skal få bestemme hvorvidt det er et problem for de eller ei, men dette er ingen kosmetisk behandling. Pasienten blir undersøkt av en gynekolog først som avgjør graden av problemet, det er også samme gynekolog som utfører behandlingen.

Klikk her for å laste ned en pdf-fil på engelsk som inneholder en samlet gjennomgang og en komplett liste over alle vitenskaplige studier som er publisert vedrørende Fotona Smooth gynekologiske laserbehandlinger.

IntimaLasestor