Hudoppstramming Kropp – Laserbehandling

Hudforyngelse

Fotona sin laser er det nyeste på markedet og studier viser at behandling med denne type laser gir mer langvarige resultater enn andre behandlingsformer. Fotona sin laser jobber med forskjellige supplimerende teknikker for å gjenopprette den naturlige skjønnheten i huden. I motsetning til tradisjonelle behandlinger som maskinell peeling og kjemiske peelinger er laserens hudforyngende behandling mer presis og kontrollert.

Hudreperasjoner og gjenoppfrisknings behandlinger kan utføres med forskjellige typer laser eller en kombinasjon av flere lasertyper, avhengig av hvilket resultat pasienten og utøveren ønsker å oppnå.

Med Fotona revolusjonerende laser behandler laseren de stedene i huden som trengs å behandles og etterlater den omliggende friske huden urørt. Varmen fra laserenergi stimulerer produksjonen av nytt kollagen i huden, også huden rundt, noe som bidrar til å øke hastigheten på gjenoppfriskningsprosessen.

En enkel og effektiv 3-trinns løsning

Fotona hudfornyelses laser er en enkel tre-trinns prosedyre som er optimalisert for å forbedre hudens glatthet og gi den et friskere og sunnere utseende. Den dype oppvarmingseffekten av Fotona s Nd: YAG-laserstråle bidrar til å vitalisere og stimulere huden, mens den Er: YAG-stråle hjelper kroppen til å danne ny og strammere hud.

Trinn 1 – En Nd: YAG-stråle føres langs overflaten to ganger. Den første gangen gir laseren en kort stimulans til huden, den andre gangen penetrerer laseren huden.

Trinn 2 – Dypere laser terapi: Gammel og slitt hud tas bort med Er: YAG-laser. Huden som blir tatt bort vil bli erstattet med nytt, strammere og friskt vev som endrer huden til et forynget utseende.

Trinn 3 – Peeling: Huden blir til slutt behandlet med en laserinnstilling som fjerner de siste overfladiske skjønnhetsfeilene.

Fotona sin avanserte laser er en revolusjonerende behandling innen hudfornyelse.

Fotona sin laser behandler også store hudområder som mage, overarmer og lår for både hudoppstramming og behandling av strekkmerker.

Ikke minst, den gir gode resultater i motsetning til hva mange dyre kremer og hudpleiebehandlinger gjør.