Hudforyngelse – Laserbehandling

Hudforyngelse

Fotona sin laser er det nyeste på markedet og studier viser at behandling med denne type laser gir mer langvarige resultater enn andre behandlingsformer. Fotona sin laser jobber med forskjellige supplimerende teknikker for å gjenopprette den naturlige skjønnheten i huden. I motsetning til tradisjonelle behandlinger som maskinell peeling og kjemiske peelinger er laserens hudforyngende behandling mer presis og kontrollert.

Hudreperasjoner og gjenoppfrisknings behandlinger kan utføres med forskjellige typer laser eller en kombinasjon av flere lasertyper, avhengig av hvilket resultat pasienten og utøveren ønsker å oppnå.

Med Fotona revolusjonerende laser behandler laseren de stedene i huden som trengs å behandles og etterlater den omliggende friske huden urørt. Varmen fra laserenergi stimulerer produksjonen av nytt kollagen i huden, også huden rundt, noe som bidrar til å øke hastigheten på gjenoppfrisknings-prosessen.

Laseren behandler alle typer hud problemer som akne, arr, slapp og rynkete hud i ansiktet, kråketær rundt øynene og “røykemunn”, føflekker og solskader. Laseren behandler også store hudområder som mage og lår for både hudoppstramming og behandling av strekkmerker.

Det er ekstremt viktig å bruke minimum solfaktor 50 i minst 8 uker etter behandlingen.

Dyp Laser peeling

Ideell for oppstramming av huden og reduksjon og fjerning av dype rynker, og aknearr. Fremgangsmåte: Gir absolutt fantastiske resultater, men krever også en klar forpliktelse til god solpleie og hudpleie etter behandlingen. Du vil se mange år yngre ut med resultater som varer opptil ett tiår! Dyp laser har jevngode resultater med en kirurgisk ansiktsløftning, men man får i tillegg en klarere og spenstigere hud. Med dyp laser kan man også fjerne «røykemunn» og «kråketær» rynker rundt øynene. Denne laseren kan også brukes på hals og bryst. Det er i 90% av tilfellene kun nødvendig men 1 behandling for å oppnå ønskede resultater.

Behandlingen starter med at en bedøvende krem bli smurt på det området som skal behandles. Dette for å gjøre behandlingen mest mulig komfortabel. Etter selve laserbehandlingen vil det behandlede området se ut som ved betydelig solbrenthet. Avhengig av dybden av arrdannelsen og rynkene, kan det være nødvendig med videre «spot» behandlinger på enkelte områder, men da til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Mindre eller smale rynker blir vanligvis fjernet ved første behandling. Prosedyren tar cirka seksti minutter. Rekonvalesenstiden er på ca. fem dager, selv om du kanskje ikke føler deg «visuelt» komfortabel nok til å gå tilbake til arbeidet før etter sju dager. En spesiell makeup kan brukes på dag fem og gir en eksepsjonell god dekning.

Medium Laser Peel

Ideell for slapp hud og moderate rynker.

Fremgangsmåte: Spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen. Overflateskader i huden flasser av i løpet av 1-5 dager etter behandling. Kollagen stimuleringen og oppstrammingen fortsetter i 3 måneder. Avhengig av pasientens tilstand er rekonvalesensperioden for denne behandlingen én til tre dager. De fleste er tilbake på jobb innen to dager. Det er anbefalt mellom 2-4 behandlinger med 1-2 måneders mellomrom. Man vil da oppnå lignende resultater som ved dyp laser peeling. Denne behandlingen kan også rettes spesielt mot ønskede ansiktsområder, hals og bryst.

Det er alltid viktig å bruke solfaktor 50 i minimum 8 uker etter behandlingen.

Lett Laser Peel

Ideell for mindre aknearr, reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, oppstramming av øyelokkene, innstramming av huden på hendene og fjerning av solflekker/aldringsflekker på hendene.

Fremgangsmåte: Dette er en unik, trygg og skånsom laser behandling som fjerner det øverste laget i huden på en kontrollert og presis måte. En Fotona lett Laserbehandling tilsvarer minst åtte microdermabrasion behandlinger. Med denne metoden er det ingen «slitasje» på huden din, som ved microdermabrasion. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig og tar ca tjue minutter. De fleste går tilbake til jobb neste dag. Man vil få svært gode resultater etter 4 behandlinger på mindre problemer som beskrevet.

Laser lunch facelift

Ideell for aktiv akne, rosacea, ødelagte blodkar, pigmentflekker og store porer. Behandlingsområder inkluderer ansikt, bryst, begge sider av halsen og hendene.

Fremgangsmåte: Fotona Dualis Nd: YAG laser gir ansikts- og hudforyngelse uten å «skrelle» av huden. Ønskede resultater oppnås gjennom oppstramming av huden og stimulering av dannelse av kollagen. Denne laserbehandlingen kan også fjerne rødme og ødelagte blodkar. Behandlingen gjentas hver 2-3 uke. Absolutt ingen behov for sykemelding og kan også utføres under lunsjpausen! Det er veldig forskjell i hvor mange behandlinger man må ha ut i fra hva som skal behandles, alt fra 2-6 behandlinger er normalt.

Hudbehandlingene kan være alt fra en lett oppfrisking til dramatiske endringer på gammel, rynkete og slapp hud eller dype arr.

Ikke minst, den garanterer gode resultater i motsetning til hva mange dyre kremer og hudpleiebehandlinger gjør.

Før og etter behandling

I trå med norsk lovgivning kan vi ikke vise før og etter bilder på våre hjemmesider.