Akne – Laserbehandling

Akne og Akne-arr behandling

Mange opplever det som skjemmende og sosialt hemmende ved å ha problemer med akne. Det finnes en rekke dyre behandlings-alternativer som viser dårlige resultater på sikt. Det er heller ingen god løsning for unge å gå på langtidsbehandling med antibiotika, hormoner og sterke kremer.

Fotona tilbyr en laserbehandling av akne som gir en omfattende løsning på problemet med akne. Fotona er nøyaktig styrt laserlys som trygt penetrerer inn i huden og målrettet treffer talgkjertlene og for å redusere risikoen til at det utvikler nye akne betennelse.

For å forbedre utseendet på akne-arr, tilbyr Fotona en komplett laser behandling som er basert på en presis og skånsom hudfornyelse der laserstrålens effekt stimulerer produksjonen av nytt kollagen i huden.

Raske resultater, uten bivirkninger

For aktiv akne: Fotona laser behandling reduserer akne betennelser gjennom kontrollert oppvarming. Laseren penetrerer trygt i huden slik at man får optimal behandling med å ødelegge de aktive talgkjertlene.

I tillegg til at laseren trenger varme ned i ønskede områder så stimulerer den også til hudfornyelse. For best mulig langtidsbehandling er det nødvendig med denne hudfornyelsen. Laseren gjør dette ved å stimulere kollagenet som bygger opp huden og den fjerner store porene. Resultatet blir en jevnere hud med minimale kviseproblem.

Vanligvis trenger man 2-4 behandlinger med ca. 1 ukes mellomrom. Allerede etter en behandling ser man store forbedringer. Dersom det etter en tid kommer kviser igjen så holder det med en vedlikeholdsbehandling. Det gis store rabatter på påfølgende behandlinger på samme område. Det er vanskelig å sette fast pris da det er store variasjoner i hvor omfattende problemet er, dette avtales på for-konsultasjonen. Det er også viktig at pasienten ikke tar antibiotika før behandlingen og at man ikke går på A-vitamin krem de siste 3 dagene før behandling.

Lett og effektiv og trygg akne-arr korreksjon

For behandling av problematiske akne-arr er laserens bølgelengde ideell for skånsom arr revisjon. Laseren er er en trygg og effektiv behandling som er nødvendig for behandling av akne-arrete hud. Laseren bidrar også til å forbedre hudens tekstur og tone. I motsetning til kjemisk peeling er laserens hudfornying nøyaktig, kontrollert og ufarlig. Det kan sammenlignes med en medium laserpeeling. Pasienten vil være rød og sår 2-5 dager og som regel starter man å flasse på dag 3-5. Det er ikke en smertefull behandling.

Fotona laserbehandling behandler dermed aktiv akne, forebygger ny akne og behandler arr etter akne. Den er rimeligere enn mange andre løsninger og uten bivirkninger fra medisiner. Bedre blir det ikke.

Før og etter bilder

I trå med norsk lovgivning kan vi ikke vise før og etter bilder på våre hjemmesider.