Arr – Laserbehandling

Arr behandling

Det er mange som går med skjemmende arr etter ulykker, kviser, operasjoner og sogar strekkmerker kommer under denne kategorien.

Det har nå kommet en effektiv behandling som går både i dybden og i overflaten. Dvs. at man forbedrer hudens overflate samtidig som man jobber med det dype vevet slik at det kan bygge seg opp til sunt vev fra bunnen av og fylle ut dype groper.

Laseren som brukes for arr-korreksjoner er lite invasiv, det betyr at behandlingen er skånsom og godt tolerert av pasientene. Den raske tilhelingen gjør at det er lettere for pasienten å gå igang med behandlingen og dermed er ønsket om å få bort skjemmende arr enklere enn man tror..

Laser gir en egnet og effektiv behandling av mange typer av arr vev. For hypertrofiske arr viser kliniske studier at behandling med laser gir betydelige forbedringer i arrets utseende og kvaliteten på huden. I mange tilfeller kan ytterligere forbedring også oppnås ved hjelp av milde ablativ (skrellende) laser behandlinger. Akne arr svarer spesielt godt på Er: YAG-behandlinger.

Med Fotonas banebrytende arr-revisjon behandlinger som både er overfladiske og dype (dual-behandlinger), får man et omfattende arr-behandlingsregime, med umiddelbare synlige resultater som overgår de tradisjonelle laserbaserte arr behandlingsteknikkene. Dual arr behandlinger er en svært effektiv løsning som ikke bare tar for seg arrets estetiske utseende, men også bidrar til å øke blodsirkulasjonen rundt og i arret.

Før og etter bilder

I trå med norsk lovgivning kan vi ikke vise før og etter bilder på våre hjemmesider.