Pigmentforandringer, føflekker og solskader

Pigmentforandringer, føflekker og solskader

Pigmentflekker er bemerkelsesverdig vanlig og heldigvis er de aller fleste godartet. Det er allment anerkjent i det medisinske miljøet at laser er det ideelle verktøyet for effektiv fjerning av godartede pigmenterte lesjoner.

Fotona sitt lasersystem behandler et bredt spekter av pigmentproblemer, alt fra føflekker, leverflekker, solskader, “gammelmannsflekker” utståede føflekker, fødselsmerker mm. Laseren har teknikker for de forskjellige behandlingene, den kan målrettet gå i dypere lesjoner eller behandle overfladiske pigmentforandringer.

Normalt trenger man 1-2 behandlinger. Det er ikke smertefull behandling, men man kan føle seg sår og stiv 2-3 dager etterpå deretter starter man å flasse av huden. Man får også rødme i det behandlede området og det er viktig å bruke solfaktor 50 de neste 8 ukene dersom man eksponeres for solen.

Fotona laser er en trygg, effektiv og minimalt invasiv behandlingsform

For eksempel er laser en perfekt behandling for et solskadet bryst med rynker og føflekker, den behandler både de overfladiske føflekkene, strammer opp og gjenoppbygger den slappe og rynkete huden.

Vi ser de samme gode resultatene i ansiktet. Denne behandlingen vil ta av mange år fra ansiktet og man vil føle seg naturlig yngre og freshere uten operasjon Ikke minst, man beholder sin naturlige mimikk.

Kliniske studier har vist at laser er meget effektive for behandling av keratoser (fortykket og farget hornlag i huden), med en klinisk og histologisk forbedring på opptil 93% etter bare en behandling.

Man vil alltid bli medisinsk vurdert slik at man ikke behandler ondartede føflekker.
Ved mistanke om ondartede føflekker blir man henvist til en hudlege.

Før og etter bilder

I trå med norsk lovgivning kan vi ikke vise før og etter bilder på våre hjemmesider.